Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Numrat 9:19 Bibla Shqip (ALBB)

Kur reja qëndronte për shumë ditë mbi tabernakullin, bijtë e Izraelit respektonin urdhrin e Zotit dhe nuk lëviznin.

Lexoni kapitullin e plotë Numrat 9

Shiko Numrat 9:19 në kontekstin