Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Numrat 28:15 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe do t'i ofrohet Zotit një kec si flijim për mëkatin, përveç holokaustit të përjetshëm dhe libacionit.

Lexoni kapitullin e plotë Numrat 28

Shiko Numrat 28:15 në kontekstin