Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Numrat 14:45 Bibla Shqip (ALBB)

Atëherë amalekitët dhe kanaanenjtë, që banonin mbi këtë mal, zbritën poshtë, i thyen dhe i vunë përpara deri në Hormah.

Lexoni kapitullin e plotë Numrat 14

Shiko Numrat 14:45 në kontekstin