Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Nehemia 2:15 Bibla Shqip (ALBB)

Atëherë iu ngjita natën luginës, duke inspektuar gjithnjë muret; më në fund u ktheva prapa, duke hyrë nga porta e Luginës, dhe kështu u ktheva.

Lexoni kapitullin e plotë Nehemia 2

Shiko Nehemia 2:15 në kontekstin