Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Nahumi 3:11 Bibla Shqip (ALBB)

Ti gjithashtu do të jesh e dehur dhe do të fshihesh; ti gjithashtu do të kërkosh një vend të fortifikuar përpara armikut.

Lexoni kapitullin e plotë Nahumi 3

Shiko Nahumi 3:11 në kontekstin