Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Mikea 6:10 Bibla Shqip (ALBB)

A ka akoma në shtëpinë e të pabesit thesare nga paudhësia, dhe efa të mangëta, që janë një gjë e neveritshme?

Lexoni kapitullin e plotë Mikea 6

Shiko Mikea 6:10 në kontekstin