Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Malakia 2:3 Bibla Shqip (ALBB)

Ja, unë do ta shaj farën tuaj, do të hedh jashtëqitje mbi fytyrat tuaja, jashtëqitjet e festave tuaja solemne, dhe ju do t'ju marrin bashkë me to.

Lexoni kapitullin e plotë Malakia 2

Shiko Malakia 2:3 në kontekstin