Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Malakia 2:12 Bibla Shqip (ALBB)

Zoti do të shfarosë nga çadrat e Jakobit atë që vepron në këtë mënyrë, atë që përgjon, atë që përgjigjet dhe atë që i ofron një blatim Zotit të ushtrive.

Lexoni kapitullin e plotë Malakia 2

Shiko Malakia 2:12 në kontekstin