Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Ligji i Përtërirë 22:28 Bibla Shqip (ALBB)

Në rast se një burrë gjen një vajzë të virgjër që nuk është e fejuar, e merr dhe bie në shtrat me të, dhe kapen në flagrancë,

Lexoni kapitullin e plotë Ligji i Përtërirë 22

Shiko Ligji i Përtërirë 22:28 në kontekstin