Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Jozueu 13:7 Bibla Shqip (ALBB)

Ndaje, pra, këtë vend si trashëgimi midis nëntë fiseve dhe gjysmës së fisit të Manasit,

Lexoni kapitullin e plotë Jozueu 13

Shiko Jozueu 13:7 në kontekstin