Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Jona 1:6 Bibla Shqip (ALBB)

Kapiteni iu afrua dhe i tha: "Çfarë po bën në gjumë kaq të thellë? Çohu, kërko Perëndinë tënd! Ndofta Perëndia do të kujdeset për ne dhe nuk do të vdesim".

Lexoni kapitullin e plotë Jona 1

Shiko Jona 1:6 në kontekstin