Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Joeli 3:4 Bibla Shqip (ALBB)

Përveç kësaj çfarë jeni ju për mua, Tiro dhe Sidoni, dhe ju, gjithë krahinat e Filistisë? Mos doni vallë të hakmerreni me mua për ndonjë gjë që kam bërë? Por në rast se hakmerreni, do të bëj që të bjerë shpejt dhe pa ngurrim mbi kokën tuaj ligësia që keni bërë.

Lexoni kapitullin e plotë Joeli 3

Shiko Joeli 3:4 në kontekstin