Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Jobi 10:6 Bibla Shqip (ALBB)

sepse ti duhet të hetosh lidhur me fajin tim dhe të kërkosh mëkatin tim,

Lexoni kapitullin e plotë Jobi 10

Shiko Jobi 10:6 në kontekstin