Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Jeremia 7:25 Bibla Shqip (ALBB)

Nga dita në të cilën etërit tuaj dolën nga vendi i Egjiptit e deri më sot, ju kam dërguar tërë shërbëtorët e mi, profetët çdo ditë me urgjencë dhe insistim.

Lexoni kapitullin e plotë Jeremia 7

Shiko Jeremia 7:25 në kontekstin