Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Jeremia 5:1 Bibla Shqip (ALBB)

Shkoni rreth e rrotull nëpër rrugët e Jeruzalemit; shikoni dhe binduni, dhe kërkoni në sheshet e tij në rast se gjeni një njeri, një njeri të vetëm që zbaton drejtësinë, që kërkon të vërtetën, dhe unë do ta fal.

Lexoni kapitullin e plotë Jeremia 5

Shiko Jeremia 5:1 në kontekstin