Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Jeremia 47:7 Bibla Shqip (ALBB)

Si mund të pushojë kur Zoti i ka dhënë urdhra kundër Ashkelonit dhe kundër bregut të detit?; ai e ka thirrur atje".

Lexoni kapitullin e plotë Jeremia 47

Shiko Jeremia 47:7 në kontekstin