Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Isaia 6:2 Bibla Shqip (ALBB)

Mbi të ishin serafinët; secili prej tyre kishte gjashtë krahë: me dy mbulonte fytyrën, me dy të tjerë këmbët dhe me dy fluturonte.

Lexoni kapitullin e plotë Isaia 6

Shiko Isaia 6:2 në kontekstin