Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Isaia 50:7 Bibla Shqip (ALBB)

Por Zoti, Zoti, më ka ndihmuar, prandaj nuk qeshë hutuar; për këtë arsye e bëra fytyrën time si një strall dhe e di që nuk do të turpërohem.

Lexoni kapitullin e plotë Isaia 50

Shiko Isaia 50:7 në kontekstin