Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Isaia 35:1 Bibla Shqip (ALBB)

Shkretëtira dhe toka e thatë do të gëzohen, vetmia do të gëzohet dhe do të lulëzojë si trëndafili;

Lexoni kapitullin e plotë Isaia 35

Shiko Isaia 35:1 në kontekstin