Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Hagai 2:6 Bibla Shqip (ALBB)

Sepse kështu thotë Zoti i ushtrive: "Edhe një herë, pas pak, unë do t'i bëj të dridhen qiejt dhe dheun, detin dhe sterenë;

Lexoni kapitullin e plotë Hagai 2

Shiko Hagai 2:6 në kontekstin