Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Hagai 2:3 Bibla Shqip (ALBB)

"Cili prej jush ka mbetur nga ata që e kanë parë këtë tempull në lavdinë e tij të mëparshme? Dhe si po e shikoni tani? Në krahasim me atë, a nuk është kjo asgjë para syve tuaj?

Lexoni kapitullin e plotë Hagai 2

Shiko Hagai 2:3 në kontekstin