Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Habakuku 3:3 Bibla Shqip (ALBB)

Perëndia vinte nga Temani, i Shenjti nga mali Paran. Lavdia e tij mbulonte qiejt dhe toka ishte plot me lëvdimin e tij.

Lexoni kapitullin e plotë Habakuku 3

Shiko Habakuku 3:3 në kontekstin