Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Habakuku 3:18 Bibla Shqip (ALBB)

unë do të ngazëllohem tek Zoti dhe do të gëzohem te Perëndia i shpëtimit tim.

Lexoni kapitullin e plotë Habakuku 3

Shiko Habakuku 3:18 në kontekstin