Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Habakuku 2:19 Bibla Shqip (ALBB)

Mjerë ai që i thotë drurit: "Zgjohu!", apo gurit të heshtur: "Çohu!". A mund t'ju mësojë ai diçka? Ja, është i mbuluar me ar dhe me argjend, por në të nuk ka asnjë frymë jete.

Lexoni kapitullin e plotë Habakuku 2

Shiko Habakuku 2:19 në kontekstin