Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Gjyqtarët 17:3 Bibla Shqip (ALBB)

Kështu ai ia ktheu nënës së tij të një mijë e njëqind siklat prej argjendi dhe e ëma tha: "Unë ia shenjtëroj plotësisht nga dora ime këtë argjend Zotit për birin tim, për ta bërë një shëmbëlltyrë të gdhendur dhe një figurë me derdhje prandaj po ta kthej tani".

Lexoni kapitullin e plotë Gjyqtarët 17

Shiko Gjyqtarët 17:3 në kontekstin