Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Fjalët e Urta 25:6 Bibla Shqip (ALBB)

Mos u përlëvdo në prani të mbretit dhe mos zër vendin e njerëzve të mëdhenj,

Lexoni kapitullin e plotë Fjalët e Urta 25

Shiko Fjalët e Urta 25:6 në kontekstin