Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Ezekieli 42:5 Bibla Shqip (ALBB)

Dhomat e sipërme ishin më të ngushta, sepse galeritë zinin më tepër hapësirë se galeritë e poshtme dhe të ndërmjetme të ndërtimit.

Lexoni kapitullin e plotë Ezekieli 42

Shiko Ezekieli 42:5 në kontekstin