Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Ester 7:3 Bibla Shqip (ALBB)

Atëherë mbretëresha Ester u përgjigj: "Në rast se kam gjetur hir në sytë e tu, o mbret, dhe në qoftë se kështu i pëlqen mbretit, kërkesa ime është që të më jepet jeta; dhe kërkoj që populli im të falet.

Lexoni kapitullin e plotë Ester 7

Shiko Ester 7:3 në kontekstin