Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Ester 10:1 Bibla Shqip (ALBB)

Mbreti Asuero i vuri një haraç vendit dhe ishujve të detit.

Lexoni kapitullin e plotë Ester 10

Shiko Ester 10:1 në kontekstin