Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Esdra 8:24 Bibla Shqip (ALBB)

Atëherë unë zgjodha dymbëdhjetë nga krerët e priftërinjve: Sherebiahun, Hashabiahun dhe bashkë me ta dhjetë nga vëllezërit e tyre,

Lexoni kapitullin e plotë Esdra 8

Shiko Esdra 8:24 në kontekstin