Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Esdra 7:9 Bibla Shqip (ALBB)

Ai e filloi udhëtimin e tij nga Babilonia ditën e parë të muajit të parë dhe arriti në Jeruzalem ditën e parë të muajit të pestë, sepse dora mirëbërëse e Perëndisë së tij ishte mbi të.

Lexoni kapitullin e plotë Esdra 7

Shiko Esdra 7:9 në kontekstin