Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Esdra 4:14 Bibla Shqip (ALBB)

Tani, duke qenë se ne marrim ushqime nga pallati dhe nuk na duket e drejtë të shohim çnderimin e mbretit, prandaj i dërgojmë këtë njoftim mbretit,

Lexoni kapitullin e plotë Esdra 4

Shiko Esdra 4:14 në kontekstin