Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Esdra 2:40 Bibla Shqip (ALBB)

Levitët: bijtë e Jeshuas dhe të Kadmielit, pasardhës të Hodaviahut, shtatëdhjetë e katër.

Lexoni kapitullin e plotë Esdra 2

Shiko Esdra 2:40 në kontekstin