Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Eksodi 10:2 Bibla Shqip (ALBB)

dhe me qëllim që ti të mundësh t'u tregosh bijve të tu dhe bijve të bijve të tu gjërat e mëdha që kam bërë, duke vënë në lojë egjiptasit, dhe shenjat e mia që kam bërë midis tyre, që të dini se unë jam Zoti".

Lexoni kapitullin e plotë Eksodi 10

Shiko Eksodi 10:2 në kontekstin