Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Danieli 6:22 Bibla Shqip (ALBB)

Perëndia im dërgoi engjëllin e tij që ka mbyllur gojën e luanëve, dhe ata nuk më kanë bërë asnjë të keqe, sepse kam dalë i pafaj përpara atij; por edhe përpara teje, o mbret, nuk kam bërë asnjë të keqe".

Lexoni kapitullin e plotë Danieli 6

Shiko Danieli 6:22 në kontekstin