Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Danieli 12:1 Bibla Shqip (ALBB)

"Në atë kohë do të dalë Mikaeli, princi i madh, mbrojtësi i bijve të popullit tënd; dhe do të jetë një kohë me ankthe, ashtu si nuk ka pasur kurrë që kur se ekzistojnë kombet e deri në atë kohë.

Lexoni kapitullin e plotë Danieli 12

Shiko Danieli 12:1 në kontekstin