Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Amosi 4:9 Bibla Shqip (ALBB)

"Ju godita me blozën dhe me ndryshkun. Krimbi ka ngrënë kopshtet tuaja të shumta, vreshtat tuaja, fiqtë tuaj, ullinjtë tuaj, por ju nuk u kthyet tek unë", thotë Zoti.

Lexoni kapitullin e plotë Amosi 4

Shiko Amosi 4:9 në kontekstin