Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Amosi 2:6 Bibla Shqip (ALBB)

Kështu thotë Zoti: "Për tre krime të Izraelit, madje për katër, unë nuk do ta revokoj ndëshkimin e tij, sepse e shesin me pare të drejtin dhe të varfrin për një palë sandale,

Lexoni kapitullin e plotë Amosi 2

Shiko Amosi 2:6 në kontekstin