Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Abdia 1:4 Bibla Shqip (ALBB)

Edhe sikur ti të ngrihesh lart si një shqiponjë dhe ta vije folenë tënde midis yjeve, unë do të të zbres nga atje lart", thotë Zoti.

Lexoni kapitullin e plotë Abdia 1

Shiko Abdia 1:4 në kontekstin