Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Abdia 1:21 Bibla Shqip (ALBB)

Atëherë disa çlirimtarë do të ngjiten në malin e Sionit për të gjykuar malin e Esaut, dhe mbretëria do të jetë e Zotit.

Lexoni kapitullin e plotë Abdia 1

Shiko Abdia 1:21 në kontekstin