Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Abdia 1:11 Bibla Shqip (ALBB)

Sepse ti ishe i pranishëm ditën që ti rrije mënjanë, ditën që të huajt e çonin në robëri ushtrinë e tij dhe të huajt hynin nga portat e tij dhe hidhnin në short fatet e Jeruzalemit, edhe ti ishe si një prej tyre.

Lexoni kapitullin e plotë Abdia 1

Shiko Abdia 1:11 në kontekstin