Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Abdia 1:1 Bibla Shqip (ALBB)

Vegimi i Abdias. Kështu thotë Zoti, Zoti, për Edomin: "Ne kemi dëgjuar një mesazh nga Zoti dhe një ambasador është dërguar midis kombeve për të thënë: "Lëvizni dhe të ngrihemi kundër tij për të luftuar".

Lexoni kapitullin e plotë Abdia 1

Shiko Abdia 1:1 në kontekstin