Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 i Samuelit 14:9 Bibla Shqip (ALBB)

Gruaja e Tekoas i tha mbretit: "O mbret, zotëria im, faji të bjerë mbi mua dhe mbi shtëpinë e atit tim, por mbreti dhe froni i tij të jenë të pafaj".

Lexoni kapitullin e plotë 2 i Samuelit 14

Shiko 2 i Samuelit 14:9 në kontekstin