Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 i Mbretërve 8:19 Bibla Shqip (ALBB)

Megjithatë Zoti nuk deshi ta shkatërronte Judën, për hir të dashurisë që kishte për Davidin, shërbëtorin e tij, sepse i kishte premtuar t'u jepte një llambë përgjithnjë atij dhe bijve të tij.

Lexoni kapitullin e plotë 2 i Mbretërve 8

Shiko 2 i Mbretërve 8:19 në kontekstin