Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 i Mbretërve 3:17 Bibla Shqip (ALBB)

Sepse kështu thotë Zoti: "Ju nuk do të shihni as erë, as shi; megjithatë kjo luginë do të mbushet me ujë; dhe do të pini ju, bagëtia juaj dhe kafshët tuaja të transportit.

Lexoni kapitullin e plotë 2 i Mbretërve 3

Shiko 2 i Mbretërve 3:17 në kontekstin