Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 i Mbretërve 10:30 Bibla Shqip (ALBB)

Prandaj Zoti i tha Jehut: "Me qenë se ke vepruar mirë, duke bërë atë që është e drejtë në sytë e mi, dhe i ke bërë shtëpisë së Ashabit të gjitha atë që kisha në zemër, bijtë e tu do të ulen mbi fronin e Izraelit deri në brezin e katërt".

Lexoni kapitullin e plotë 2 i Mbretërve 10

Shiko 2 i Mbretërve 10:30 në kontekstin