Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

1 i Samuelit 10:23 Bibla Shqip (ALBB)

Vrapuan ta nxjerrin që andej; kështu ai u paraqit para popullit, dhe ishte më i lartë se gjithë njerëzit nga supi e lart.

Lexoni kapitullin e plotë 1 i Samuelit 10

Shiko 1 i Samuelit 10:23 në kontekstin