Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

1 i Kronikave 19:4 Bibla Shqip (ALBB)

Atëherë Hanuni mori shërbëtorët e Davidit, i detyroi të rruhen dhe të presin rrobat për gjysmë deri në mollaqet, pastaj i la të shkonin.

Lexoni kapitullin e plotë 1 i Kronikave 19

Shiko 1 i Kronikave 19:4 në kontekstin