Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zbulesa 7:14 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe unë i thashë: ''Imzot, ti e di''. Atëherë ai më tha: ''Këta janë ata që kanë ardhur nga shtrëngimi i madh, dhe i kanë larë rrobat e tyre dhe i kanë zbardhur në gjakun e Qengjit.

Lexoni kapitullin e plotë Zbulesa 7

Shiko Zbulesa 7:14 në kontekstin