Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zbulesa 14:3 Bibla Shqip (ALBB)

Ata këndonin një këngë të re përpara fronit, përpara katër qenieve të gjalla dhe përpara pleqve; dhe asnjë nuk mund ta mësonte kantikun përveç të njëqind e dyzet e katër mijëve, që ishin shpenguar nga toka.

Lexoni kapitullin e plotë Zbulesa 14

Shiko Zbulesa 14:3 në kontekstin